CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer, en is bedoeld voor alle toekomstige programmeurs van 7-17 jaar! Bij CoderDojo kun je alles leren over programmeren. Denk hierbij aan websites, games, apps, Lego WeDo 2.0 of zelfs robots! Naast digitale projecten kun je bij CoderDojo ook aan de slag met bijvoorbeeld Arduino om zelf apparaten te bouwen...

Verplichte eindtoets basisonderwijs

Met de eindtoets kan uw kind laten zien wat hij/zij in acht jaar op de basisschool geleerd heeft op het gebied van taal en rekenen. Daarnaast is de afnamedatum van de eindtoets verschoven van februari naar april/mei. Op deze manier heeft uw kind langer onderwijs gehad en meer kennis opgedaan.

En win een avontuur voor je gezin!

 

Lees meer over de wedstrijd die dit jaar wordt georganiseerd rond de open dag bij de scholen van Odyssee

Het winnende doelpunt maken in een volgepakt Abe Lenstra Stadion dat jouw naam schreeuwt, daar droom jij toch ook van? Maandag 24 april, in de meivakantie, kan deze droom in vervulling gaan...

Op zaterdag 8 april organiseert Advendo Sneek voor de 2e keer een geweldig evenement in de Sneker Sporthal voor alle basisschool leerlingen van Sneek e.o.

De Music Kids Experience XXL is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met muziek en dans en bovenal het gezamenlijk optreden voor eigen publiek.

 

Dit evenement start om 13.30 uur in de Sneker Sporthal aan de van Giffenstraat 3 in Sneek en de opening wordt verzorgd door ballonnen artiest Arne Wielheesen.